Termékek Menü
0
   
Ön itt jár: > >

Rólunk

ANTRÉ Fashion

Laza. Vagány. Nőies.

Az ANTRÉ fő irányvonalának a sportos eleganciát tűztük ki, azokra az aktív életet élő hölgyekre gondolva, akiknek ebben a rohanó világban kényelmes, ugyanakkor egyedi darabokra van szükségük. Az hogy valami laza, még nem jelenti azt, hogy nem lehet nőies, az ANTRÉ-nál mi ezt a két nagyon fontos szempontot vettük figyelembe.

A tervezéskor mindig domináns szerephez jutnak a futurisztikus geometrikus formák, melyeket legtöbbször a kortárs építészet inspirál. A hideg felületek, a sima textúrák, az áttört elemek közt kialakuló fény-árnyék jelenség, mintha kiaknázatlan témát nyújtanának. Szeretjük a kiegyensúlyozott arányrendszereket, az éles motívumokat, a finom ritmusokat. És szeretjük, ha mindezt egy hirtelen váltás megtöri.

A kollekció darabjai többnyire természetes alapanyagokból készülnek, melyet extravagáns szabásokkal és hajtásokkal teszünk egyedivé. Így a ruha együtt tud lélegezni viselőjével, lágy és naturális érzést nyújt, míg megjelenésében erőt és nőiességet sugároz.
 
Néhány fontos információ a rendelésről és szállítási feltételekről:
Minden megrendelésről írásban kapsz visszaigazolást tőlünk, 10.000 Ft értékű vásárlás felett elengedjük a 990 Ft-os házhoz szállítási díjat. A szállítást a GLS Hungary Kft. végzi, utánvételes fizetési móddal.
Természetesen személyesen is átveheted a megrendelésedet, előre egyeztetett időpontban itt: RIVERPORT Apartman, 1039 Budapest, Királyok útja 291. B22
Megrendelésedet igyekszünk minél hamarabb eljuttatni hozzád, kb. 4-5 munkanapra várhatod érkezését.
 
Nézz körbe nálunk, reméljük ruháink elnyerik tetszésedet és az ANTRÉ Klubban köszönthetünk.
Üdv.,
Anka&Zsanett